Catering Riihimäellä – räätälöityä palvelua yrityksille

Ota yhteyttä

Riihimäellä ja lähikunnissa toimivan Catering Rukola Oy:n palveluihin kuuluu catering yrityksille. Autamme sinua mielellämme onnistumaan yritystilaisuuksien ja -juhlien järjestämisessä. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Palvelemme joustavasti eri kokoisia yrityksiä

Catering-palvelumme räätälöidään jokaiselle yritykselle yksilöllisesti, tilaisuuden luonne huomioon ottaen. Meiltä voit hakea ruoat tai voimme toimittaa ne haluamaasi paikkaan Riihimäen ja lähikuntien alueilla. 


Meillä on nyt erillinen viihtyisä kokoustila vuokrattavissa myös pienemmille ryhmille (16–25 henkilöä).

 

Meiltä voit tilata laadukkaat catering-palvelut esimerkiksi:

  • asiakastilaisuuksiin

  • pikkujouluihin

  • kesäjuhliin

  • saunailtoihin

  • harjakaisiin

  • avajaisiin.

Yhteistyö kanssamme on aina saumatonta. Pidämme sopimuksista ja sovituista aikatauluista tarkasti kiinni. Palvelumme on asiantuntevaa ja ystävällistä.

 

Takanamme on jo pitkä työhistoria, joten catering-palveluiden toteuttaminen niin pieneen kuin suureenkin tilaisuuteen tai juhlaan sujuu meiltä varmasti ja onnistuneesti.

 

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tarvitsemasi catering-palvelut!

Suussa sulavat ateriat ja upeat makuelämykset

Valmistamme kala-, liha- ja kasvisateriat ammattitaidolla. Käytämme aina puhtaita ja huolella valikoituja raaka-aineita, mikä takaa aterioiden herkullisen maun. Ruoanlaitto on intohimomme ja meille on äärimmäisen tärkeää, että valmistamamme ateriat ovat suussa sulavia. Haluamme antaa asiakkaillemme upeita makuelämyksiä niin perinteisen suomalaisen ruoan kuin kansainvälisiä vaikutteita saaneiden aterioidenkin parissa.

 

Kattaviin palveluihimme kuuluu myös pitopalvelu ja lounasravintolan toiminta. Pitopalvelumme on mukanasi elämäsi tärkeissä hetkissä. Palvelemme rautaista ammattitaitoamme käyttäen niin kastejuhlissa kuin kihlajaisissakin.

 

Lounasravintolamme sijaitsee Riihimäen keskustassa. Vaihtuva lounaslistamme tarjoaa tuoretta kotiruokaa jokaiseen makuun. Lounaan päätteeksi voit nauttia vielä herkullisen jälkiruoan kahvin kera.

Lue lisää